توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیش‌نیاز سیستم‌های ISO و HACCP

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸۹۶۴۹۷۰۲۲۳۰

تعداد صفحات :۳۳۶

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۳۹۰

موجود است (قابل تهیه از مراکز پخش و یا کتابفروشی ها)

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۱۷۰۰۰۰۰ ريال
۰ درصد
۱۷۰۰۰۰۰ريال

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب یا کتابفروشی ها : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب و یا کتابفروشی ها موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

اصول پرواربندی گوسفند: برای دانشجویان علوم دامی، دامپزشکی، کارشناسان و پرواربندان
ناشر:آییژ
قیمت:۲۶۰۰۰۰۰ ریال
هرس به معنی هرس
ناشر:آییژ
قیمت:۲۵۰۰۰۰۰ ریال
بیوشیمی پزشکی متابولیسم
ناشر:آییژ
قیمت:۵۲۰۰۰۰۰ ریال
اصول بیوشیمی لنینجر
ناشر:آییژ
قیمت:۱۷۴۰۸۰۰ ریال
متون روان‌شناسی: به زبان انگلیسی همراه با ترجمه فارسی: واژه‌نامه کامل
ناشر:آییژ
قیمت:۱۹۰۰۰۰۰ ریال