تعداد يافت شده (۴) صفحه ۱ از ۰
مقدمه‌ای بر تکنولوژی فرآورده‌های غلات
ناشر:آییژ
پدیدآور: - نویسنده: رسول پایان
قیمت:۳۹۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۳۹۰۰۰۰۰
اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیش‌نیاز سیستم‌های ISO و HACCP
ناشر:آییژ
پدیدآور: - نویسنده: رسول پایان
قیمت:۱۷۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۱۷۰۰۰۰۰
مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی
ناشر:آییژ
پدیدآور: - نویسنده: رسول پایان
قیمت:۳۷۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۳۷۰۰۰۰۰
کنسروسازی
ناشر:
پدیدآور: - نویسنده: رسول پایان
قیمت:۳۰۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۳۰۰۰۰۰۰